• ,
  • .

Ik ben Jenneke Wijs, gediplomeerd visagist, hairstylist en wenkbrauwstylist te Zwolle.

Mijn grootste passie is alles op het gebied van uiterlijke verzorging. Als jong meisje was ik al bezig met make-up, kapsels en wenkbrauwen. Nu zet ik mijn talenten graag in om jou te laten stralen!

Persoonlijk en betrokken

Naast het afleveren van mooi werk, geniet ik ook van het persoonlijk contact met mijn klanten. Anderen omschrijven mij als een sociale, enthousiaste en warme persoonlijkheid die betrokken is en mensen kan binden.

Mensen voelen zich bij mij snel op hun gemak. Mijn kracht is om te luisteren naar wat jij graag wilt en wat bij jouw karakter past. Dramatisch of subtiel? Kleurrijk, romantisch of naturel? Samen kiezen we de look waarin jij het beste tot je recht komt. Of je nu een fotoshoot laat maken, een feest hebt of gewoon zin hebt in een heerlijk ontspannen ochtend, ik zorg ervoor dat jij stralend jezelf kunt zijn.

OVER JENNEKE

Haarstyling, Make-up en Wenkbrauwstyling

Ik ben gediplomeerd visagist, maar ook heb ik meerdere cursussen hairstyling gevolgd. Ik kan je helpen aan een mooie make-up en kapsel. Maar ook kun je bij mij terecht voor make-up advies of een make-up workshop, waar je tips en trucks leert die je dagelijks zelf kunt toepassen. Verder ben ik gespecialiseerd op het gebied van wenkbrauwstyling, wenkbrauwlifting en wimperlifting. Welkom in mijn salon aan huis in Zwolle.

Ik zie ernaar uit om jou te ontmoeten!