• ,
  • .

BRUID

Bruidsmake-up & bruidskapsel

Jouw trouwdag moet een onvergetelijke dag worden. Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk van begin tot eind op je allermooist uitzien. Ik help je graag bij het aanbrengen van een prachtige bruidsmake-up en bruidskapsel dat de hele dag goed blijft zitten.
Zo kun jij op jouw bruiloft ontspannen en genieten, zonder je ergens zorgen over te hoeven maken.

Van proefsessie tot bruid

Tijdens de proefsessie leer ik je graag kennen en gaan we samen kijken naar wat jouw wensen zijn. Op de dag zelf kom ik bij jou thuis om je make-up en kapsel te verzorgen, zodat jij daarvoor niet de deur uit hoeft.

Voor mij is het allerbelangrijkste; dat jij straalt op deze bijzondere dag!

Daggasten Bruiloft

Natuurlijk wil je dat je moeder, zus, oma, vriendin of nichtje er ook mooi uitziet op deze bijzondere dag. Daarom is het ook mogelijk om ook het haar en/of make-up door mij te laten verzorgen. Hoeveel personen gestyled kunnen worden is afhankelijk van de tijdsplanning. Maar gelukkig heb ik altijd een collega die ik kan meenemen voor de daggasten.

LIEVE WOORDEN

Bianca

“Jenneke heeft mijn haar en make-up verzorgd op mijn trouwdag. Wat een goede keus was dat! Het resultaat was prachtig en het bleef de hele dag goed zitten. Ik heb heel veel complimenten gekregen. Naast dat Jenneke heel professioneel is (met een engelengeduld) is ze ook een ontzettend lief, warm mens die je meteen op je gemak stelt. Een beter start van je trouwdag kun je je als bruid niet wensen!”

Henrike

“Jenneke heeft mijn make-up en haar verzorgd voor mijn trouwdag. Jenneke is heel toegankelijk en stelt je meteen op je gemak. Tijdens de proefsessie dacht Jenneke echt mee in wat ik als bruid graag wilde en waarbij ik mij prettig bij zou voelen. Samen keken we wat bij mij paste. Alles zorgde ervoor dat ik op de dag van mijn bruiloft met een gerust hart Jenneke mijn haar en make-up kon laten doen. En mijn haar en make-up hebben de hele dag perfect gezeten!”

Judith

“Voor mijn trouwdag zocht ik iemand die mijn bruidsmake-up en bruidskapsel kon doen. Gelukkig vond ik Jenneke. Naast het fijne en warme ontvangst is Jenneke flexibel, denkt mee, neemt de tijd en is professioneel. Wat was ik blij met het eindresultaat! Ik kreeg veel complimenten. Mijn haar en make-up hebben de hele dag prachtig gezeten.”