• ,
  • .

Visagie & hairstyling bruid

Jenneke heeft mijn haar en make-up verzorgd op mijn trouwdag. Wat een goede keus was dat! Het resultaat was prachtig en het bleef de hele dag goed zitten. Ik heb heel veel complimenten gekregen. Naast dat Jenneke heel professioneel is (met een engelengeduld) is ze ook een ontzettend lief, warm mens die je meteen op je gemak stelt. Een beter start van je trouwdag kun je je als bruid niet wensen!

 

Persoonlijke workshop

Ik ben je nog altijd erg dankbaar. Ik maak me nog steeds elke dag op zoals jij me geleerd hebt. Ik voel me daardoor veel zelfverzekerder.

 

Groepsworkshop

~Een workshop make-up gevolgd bij Jenneke. Hele lieve en geduldige vrouw. Duidelijke uitleg, persoonlijke tips en adviezen.

Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Ik kom zeker nog een keer terug!

~Een erg leerzame en gezellige visagie avond gehad bij Jenneke.

~Dank je wel Jenneke voor de ontzettend leerzame en leuke avond! Blij met mijn nieuwe look!

 

Workshop moeder en 3 dochters

We werden hartelijk ontvangen. Ik was gewend om alleen oogpotlood en mascara te gebruiken, deze workshop was daarom echt een ontdekking wat er allemaal nog meer kon. Fijn om een goede uitleg te krijgen zodat je een mooie make-up kan aanbrengen die goed blijft zitten en die passend is bij mijn gezicht. We hebben het als heel gezellig ervaren om bij Jenneke deze workshop te volgen. Jenneke is open, vriendelijk, geduldig en bereid om opnieuw uitleg te geven. Kortom zeer geslaagd!