Ik ben Jenneke Wijs, gediplomeerd visagist en hairstylist in Zwolle.

Mijn grootste passie is alles op het gebied van uiterlijke verzorging. Als jong meisje was ik al bezig met make-up en kapsels. Nu zet ik mijn talenten graag in om jou te laten stralen!

Persoonlijk en betrokken


Naast het afleveren van mooi werk, geniet ik ook van het persoonlijk contact met mijn klanten. Anderen omschrijven mij als een sociale, enthousiaste en warme persoonlijkheid die betrokken is en mensen kan binden.

Mensen voelen zich bij mij snel op hun gemak. Mijn kracht is om te luisteren naar wat jij graag wilt en wat bij jouw karakter past. Dramatisch of subtiel? Kleurrijk, romantisch of naturel? Samen kiezen we de look waarin jij het beste tot je recht komt. Of je nu gaat trouwen, een fotoshoot laat maken, of gewoon zin hebt in een heerlijk ontspannen avondje, ik zorg ervoor dat jij stralend jezelf kunt zijn.

OVER JENNEKE

Haar, make-up en wenkbrauwen

Ik ben gediplomeerd visagist, maar ook heb ik meerdere cursussen hairstyling gevolgd. Ik kan je helpen aan een mooie make-up, kapsel én wenkbrauwen. Ook kun je bij mij terecht voor een visagie workshop, waar je tips en trucks leert die je dagelijks zelf kunt toepassen. Ik heb een salon aan huis, maar kan op verzoek ook bij jou thuis of op een andere locatie komen.

Ik zie ernaar uit om jou te ontmoeten!