WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen bepalen je looks

Wil je een mooie en verzorgde uitstraling? Begin dan bij je wenkbrauwen! Wenkbrauwen worden vaak onderschat, maar wist je dat ze heel bepalend zijn voor je uitstraling? De vorm en kleur van je wenkbrauwen spelen een grote rol bij jouw mimiek en expressie. Ze geven je gezicht karakter.

Door aandacht te besteden aan je wenkbrauwen komen bovendien jouw mooie ogen nóg beter tot hun recht. Ik help je graag aan wenkbrauwen die bij jou gezicht passen. Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen zoals epileren, harsen, verven en Henna brows.

Epileren

Harsen

Verven

Henna Brows

Voor & Na

LIEVE WOORDEN

Jaqueline:

“Naast dat Jenneke de perfecte wenkbrauwen weet te creeren, is het vooral het uurtje ontspanning en de gezelligheid waarom ik graag bij haar kom. Ze weet door haar enthousiasme en warme persoonlijkheid een fijne sfeer neer te zetten in haar salon, waardoor elke afspraak weer als een uitje voelt! “

Wilma:

“Bij Jenneke kan ik met vertrouwen in de stoel gaan zitten, ze weet wat ze doet, altijd in overleg en het leukste is: ze straalt uit dat ze ontzettend geniet van een klant die tevreden en prachtig de deur weer uitloopt!”

Hanneke:

“Jenneke is een gezellige vrouw die je altijd een welkom gevoel geeft. Haar salon is gezellig en professioneel ingericht. Één keer in de 6 weken heb ik een afspraak met Jenneke voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen. Dit doet ze heel nauwkeurig en naar wens. Ik ben telkens blij met het resultaat!”