• ,
 • .

MAKE-UP WORKSHOP

Make-up workshop

Vind je het fijn om er mooi en verzorgd uit te zien, maar weet je niet goed hoe of welke make-up je moet aanbrengen? Sta je wel eens twijfelend voor de schappen bij de drogist, niet wetend welke producten je moet kiezen? Dan ben je voor een make-up workshop bij mij aan het juiste adres. Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme voor make-up met jou, en geef ik je handige tips en trucks die je zelf eenvoudig kunt toepassen. Je ontdekt dat het helemaal niet veel tijd hoeft te kosten om er elke dag stralend uit te zien.

Individueel of in een groep

Kom gezellig langs. Alleen, met je moeder, je zus(sen) of met je beste vriendinnen. Ik geef workshops voor individuen, voor moeder en dochter(s) en voor groepen tot 6 personen. Samen bespreken we jouw wensen en creëren we een look die echt bij je past. Je ontvangt tips en adviezen over de producten die je het beste kunt gebruiken, waarvoor je ze gebruikt en hoe je ze gebruikt.
Je kunt, als je dat wilt, ook je eigen make-up meenemen zodat ik je daarover kan adviseren. Een make-up workshop is niet alleen leerzaam, maar ook altijd ontspannen en gezellig! Ik zorg uiteraard voor koffie, thee en wat lekkers.

Wat kan je verwachten tijdens de workshop?

 •  Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
 •  Foto voor en na (als je dit leuk vindt)
 • Uitleg workshop
 • Uitleg over het verzorgen en reinigen van de huid
 • Basis van de make-up; camouflage, foundation, fixeren, blusher
 • Opmaken van de ogen, wenkbrauwen en lippen
 • Product informatie voor thuis

De workshop duurt ongeveer 3 uur

Make-up Workshop

 • In deze workshop leer je alle tips en trics voor een mooie look. Wil je graag een basis make-up leren, of liever een feest make-up? Alles is mogelijk. Samen bespreken we jouw wensen. Om het zelf goed te leren maak ik eerst één gedeelte van je gezicht op, daarna ga je zelf aan de slag met de andere kant. Zo leer je alle technieken die nodig zijn voor een mooie look!
 • *Deze workshop is geschikt als individu, 2 of 3 personen.

Moeder & Dochter Workshop

 • Zoek je een leuk uitje samen met je dochter? Dan is deze workshop zeker wat voor jullie! Tijdens deze gezellig en leerzame make-up workshop gaan we samen aan de slag om een mooie basis make-up aan te brengen. Alles komt aan bod, van foundation tot lipstick, van mascara tot blusher.
 • De Moeder & Dochter workshop is voor twee personen (één volwassene en één kind, vanaf 12 t/m 16 jaar)

GroepsWorkshop

 • Wie heeft er tegenwoordig nu echt de tijd om een half uur voor de spiegel te staan en je make-up te doen. Misschien is het daarom dat je het dan maar laat zitten en zonder make-up de deur uit stapt. Zo jammer, want als je er verzorgd uitziet voel je je ook meteen een stuk mooier en verzorgder. Tijdens deze groepsworkshop leer ik je alle tips en trics voor een mooie en snelle look!
 • *Deze groepsworkshop is voor min 4 tot max 6 personen

Make-up producten

Tijdens de workshop maken we gebruik van de cosmetica merken van oa Debby, Deborah, John van G, Artdeco en Golden Rose. Prachtige merken van hoogwaardige kwaliteit, dermatologisch en veelal zijn ze hypoallergeen. Alle producten die we tijdens de workshop gebruiken zijn bij mij te koop voor een betaalbare prijs en alles heb ik op voorraad. Ik adviseer je welke producten het beste passen bij jouw huid. Kortom advies op maat en geen miskopen meer!

LIEVE WOORDEN

Marianne

“Ik ben je nog altijd erg dankbaar. Ik maak me nog steeds elke dag op zoals jij me geleerd hebt. Ik voel me daardoor veel zelfverzekerder.”

Nicole

“De make-up workshop bij je was helemaal top! Ik voelde mij op mijn gemak ondanks mijn gestuntel. Jenneke geeft hele praktisch tips en heel fijn dat alles weer duidelijk terug te lezen is. Je bent een leuk mens!”

Inez

“Een goed verzorgde worshop met advies op maat. Jenneke is een enthousiaste professional met passie voor haar werk!”