• ,
  • .

LIEVE WOORDEN

Wil je weten hoe mijn klanten mijn workshop of behandeling hebben ervaren?
Lees het in onderstaande lieve woorden.

" Janneke heeft mij mooi gemaakt voor een zakelijk portret. Een gezellig uurtje gehad en wat een warm welkom.. ook al ken je haar net, het voelt gelijk vertrouwd! Mijn haar en make-up heeft de hele dag mooi gezeten! 🙂"

Marleen
"De make-up workshop bij je was helemaal top! Ik voelde mij op mijn gemak ondanks mijn gestuntel. Je geeft hele praktisch tips en heel fijn dat alles weer duidelijk terug te lezen is. Je bent een leuk mens!"

Nicole
"De workshop was erg leuk en leerzaam om te doen. Jenneke is erg enthousiast en gemotiveerd om je de (verschillende) technieken aan te leren. Zo kun je ze later thuis ook toepassen. Het was echt een hele leuke ervaring."

-
"Samen met een vriendin de make-up workshop gedaan. We werden hartelijk ontvangen en kwamen in een mooie en gezellig salon ruimte. Jenneke geeft een duidelijke en persoonlijke uitleg en goede afstemming van producten voor elke huid. Ik vond Jenneke erg prettig in omgang! "

Jaqueline
"Naast dat Jenneke de perfecte wenkbrauwen weet te creeren, is het vooral het uurtje ontspanning en de gezelligheid waarom ik graag bij haar kom. Ze weet door haar enthousiasme en warme persoonlijkheid een fijne sfeer neer te zetten in haar salon, waardoor elke afspraak weer als een uitje voelt! "

Jaqueline
"Jenneke is een gezellige vrouw die je altijd een welkom gevoel geeft. Haar salon is gezellig en professioneel ingericht. (1) Een keer in de 6 weken heb ik een afspraak met Jenneke voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen. Dit doet ze heel nauwkeurig en naar wens. Ik ben telkens blij met het resultaat! "

Hanneke:
"We werden hartelijk ontvangen. Ik was gewend om alleen oogpotlood en mascara te gebruiken, deze workshop was daarom echt een ontdekking wat er allemaal nog meer kon. Fijn om een goede uitleg te krijgen zodat je een mooie make-up kan aanbrengen die goed blijft zitten en die passend is bij mijn gezicht. We hebben het als heel gezellig ervaren om bij Jenneke deze workshop te volgen. Jenneke is open, vriendelijk, geduldig en bereid om opnieuw uitleg te geven. Kortom zeer geslaagd!"

Kea
"Samen met mijn dochter de workshop gevolg. We voelden ons erg op ons gemak bij Jenneke. Ze heeft goede inzicht wat bij je past. Jenneke laat zien hoe je de make-up kan aanbrengen door eerst een (1) kant van het gezicht te doen, daarna mochten wij zelf aan de slag. Ze maakt gebruik van mooie en betaalbare producten en heeft een heerlijke plek voor deze workshop. Wat was het leuk, mijn dochter en ik gingen mooi en blij naar huis!"

Connie
"Jenneke heeft mijn haar en make-up verzorgd op mijn trouwdag. Wat een goede keus was dat! Het resultaat was prachtig en het bleef de hele dag goed zitten. Ik heb heel veel complimenten gekregen. Naast dat Jenneke heel professioneel is (met een engelengeduld) is ze ook een ontzettend lief, warm mens die je meteen op je gemak stelt. Een beter start van je trouwdag kun je je als bruid niet wensen!"

Bianca
"Jenneke heeft mijn wenkbrauwen behandeld. Ik kreeg een goede uitleg en voelde me helemaal op mijn gemak. Ik ben super blij met het eindresultaat, en kom zeker vaker terug!"

Saskia
"Bij Jenneke kan ik met vertrouwen in de stoel gaan zitten, ze weet wat ze doet, altijd in overleg en het leukste is: ze straalt uit dat ze ontzettend geniet van een klant die tevreden en prachtig de deur weer uitloopt!"

Wilma
"Een goed verzorgde worshop met advies op maat. Jenneke is een enthousiaste professional met passie voor haar werk!"

Inez
"Jenneke is een lieve meid die de vaardigheid heeft iemand op haar gemak te stellen. Hartelijk, warm en meedenkend. Wat ik fijn vind aan jenneke is dat ze meedenkt met de vorm van de wenkbrauwen. Niet alleen de eerste keer, maar ook de keren erna. Ook qua verf en kleur. Ze is daarin niet bang iets uit te proberen. Bij een nieuwe methode denkt ze mee of dit iets kan zijn. Wat ik zelf prettig vind is dat ze voorzichtig is tav het epileren van de wenkbrauwen. Ze epileert niet te snel iets weg. Dat geeft mij vertrouwen. Het is toch je gezicht en een eyecatcher en geef je uit handen aan iemand"

-
"Ik ben je nog altijd erg dankbaar. Ik maak me nog steeds elke dag op zoals jij me geleerd hebt. Ik voel me daardoor veel zelfverzekerder."

Marianne
"Een workshop make-up gevolgd bij Jenneke. Hele lieve en geduldige vrouw. Duidelijke uitleg, persoonlijke tips en adviezen."

Jolanda
"Een erg leerzame en gezellige make-up avond gehad bij Jenneke."

Inez
"Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Ik kom zeker nog een keer terug!"

Jiska
"Dank je wel Jenneke voor de ontzettend leerzame en leuke avond! Blij met mijn nieuwe look!"

Marjan