WIMPERLIFTING

Een wimperlifting, ook wel lashlift genoemd, is een behandeling waarbij je wimpers vanaf de wortel meer omhoog gelift (gekruld) worden, zodat ze er langer en voller uitzien. Zeker wanneer je wimpers hebt die wat naar voren staan in plaatst van omhoog, is deze behandeling zeer geschikt.

Voordelen van wimperlifting:

*Geen mascara en/of wimperkrultang meer nodig
*Langere en vollere wimpers
*Ogen lijken groter
*Natuurlijke uitstraling
*Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
*Resultaat is 6 tot 9 weken zichtbaar
*Geschikt voor iedereen

Een wimperlifting behandeling is inclusief het verven van de wimpers.

LIEVE WOORDEN

Jaqueline:

“Naast dat Jenneke de perfecte wenkbrauwen weet te creeren, is het vooral het uurtje ontspanning en de gezelligheid waarom ik graag bij haar kom. Ze weet door haar enthousiasme en warme persoonlijkheid een fijne sfeer neer te zetten in haar salon, waardoor elke afspraak weer als een uitje voelt! “

Wilma:

“Bij Jenneke kan ik met vertrouwen in de stoel gaan zitten, ze weet wat ze doet, altijd in overleg en het leukste is: ze straalt uit dat ze ontzettend geniet van een klant die tevreden en prachtig de deur weer uitloopt!”

Hanneke:

“Jenneke is een gezellige vrouw die je altijd een welkom gevoel geeft. Haar salon is gezellig en professioneel ingericht. Één keer in de 6 weken heb ik een afspraak met Jenneke voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen. Dit doet ze heel nauwkeurig en naar wens. Ik ben telkens blij met het resultaat!”